Workshops

PAST WORKSHOP:  3 – 4 Feb,2018, Cluj Napoca

Yoga Big1 (1 of 1)
Yoga Big1 (1 of 1)
Photo: Daniel Barnuti
« 1 of 211 »

WORKSHOP INTENSIV DE YOGA CU COSMIN IANCU din SPANIA

SUKSHMA ASHTANGA YOGA ~ Practica Subtila in Yoga

Cosmin Iancu, din Valencia, autorizat ca profesor Ashtanga Yoga de catre Sri Manju Pattabhi Jois, ne viziteaza in premiera la Cluj Napoca si o va face printr-un workshop unde va impartasi practica Ashtanga cu aspecte subtile de yoga.

“In acest sfarsit de saptamana intensiv ne propunem sa “realizam” anumite elemente ale practicii subtile si cum putem sa utilizam aceste unelte pentru a avea acces in aceste zone sacre si secrete din adancul fiintei noastre.

Yoga este doar unealta, noi suntem cei ce o folosim si intelegand cum o putem face cat mai eficient, avem oportunitatea de a ne schimba complet si intelegerea fata de Viata;
Suntem Creatori, iar pentru a putea incepe sa cream, este important sa intelegem care e rolul fiecarui element ce este continut in noi insine si in acelasi timp ce ne contine.

Va invit in aceasta calatorie cu drag si cu incredere ca marele Maestru Pranic care este Sukshma Vayu, Suflul Subtil, intotdeauna viu in interiorul nostru, ne va onora cu prezenta sa, ajuntandu-ne sa realizam adevarata noastra putere si scopul in aceasta lume“. COSMIN IANCU

Cand preda yoga, Cosmin Iancu pune accent pe precizie si aliniament, ghidat de intuitia sa, sustinuta printr-o practica personala intensiva, zi de zi, dimineata de dimineata, cu o rigoare si cu o pasiune greu de descris in cuvinte.

Bucurati-va de oportunitate si alaturati – va urmatorului program:

Sambata, 3 februarie
– 9.00 – 12.00 – Ashtanga Yoga Led Primary cu variatii si focus pe respiratie si pe aliniament. Pranayama, Bandhas si Meditatie;
– 12.00 – 13.00 – Pauza
– 13.00 -16.00 – Ashtanga Yoga Led Primary Series, cu o introducere in seria intermediara.

Duminica, 4 februarie
– 9.00 – 12.00 –Ashtanga Yoga. Pranayama, Dristi si Meditatie;
– 12.00-13.00 – Pauza
– 13.00 – 16.00 – Clasa de Cosmic FreeFlow – practica Yogasana, aplicatie practica Bandhas si Kumbhaka intr-un flow liber de practica posturala.

FOARTE IMPORTANT!!!
Participantii la curs vor primi cate o diploma de participare acreditata ca si Continuous Education cu Yoga Alliance. Aceste credite ii pot ajuta si pe cei ce sunt profesori de yoga!

PRETURI, in baza de donatie:

– 290 RON cu plata pana in 31 decembrie 2017
– 330 RON cu plata dupa 31 dec. pana la 2 februarie 2018

Rezervare loc prin achitare taxa.
Taxele se achitata cash, catre Daniela Mihalciac (Yoga with Daniela) – mesaj, tel. 0745.818.852, danielayogalove@gmail.com, ori, la cerere, prin virament bancar.
Locuri limitate.

“Drumul Yoga e mult mai amplu decat ce putem percepe cu simturile. Practica fizica este doar varful easbergului, doar o poarta spre universuri mult mai vaste si in acelasi timp mult mai subtile. Marii maestri ai trecutului au realizat metodele prin care putem accesa aceste lumi subtile, care sunt mult mai ample decat putem intelege cu mintea; ei au realizat ca drumul spre adevarata libertate si iubire este unul foarte simplu si direct, insa necesita o pregatire temeinica, datorita tendintei noastre de a ne agata de ceea ce cunoastem sau credem ca stim deja… marea iluzie a lumii – Maya. Manualele de Yoga antice, precum si manualele ezoterice alchimice nu sunt altceva decat carti motivationale practice, care ofera tehnici prin care un practicant poate topi valul iluzoriu al propriilor conditionari mentale, deschizandu-se catre un univers infinit de posibilitati. “

Despre COSMIN IANCU

Cosmin Iancu s-a nascut in Romania in 1976, a emigrat in Canada in 2004 si s-a stabilit in Valencia in 2010.
A fost introdus in tehnica Yoga de catre nasa sa, Umadevi, maestra de yoga si ghidul sau spiritual, iar dupa ani de practica intensiva, Cosmin a decis sa renunte la cariera sa in arhitectura in favoarea Yoga.
Initiat in practica traditionala in Dharamsala, de calugarul Bhooma Chaitanya, Cosmin a inceput sa practice Ashtanga Vinyasa Yoga pe cont propriu, si a dezvoltat o pasiune deosebita pentru aceasta disciplina.
De-a lungul anilor, a avut ocazia sa studieze cu multi maestri de renume; dintre acestia poarta un respect deosebit pentru Sri Andrei Ram (Dharma Yoga), Kristina Karitinou care l-a introdus in seriile avansate ale Ashtanga Yoga si pentru actualul sau maestru, Sri Manju Pattabhi Jois, fiul lui Sri K Pattabhi Jois. In primavara 2017 acesta ii recunoaste oficial anii de practica devotata si ii ofera certificarea de a preda Ashtanga Yoga.
Incepand cu 2015, Cosmin se ofera voluntar ca profesor de Yoga pentru detinutii din penitenciarul Picassent, langa Valencia, experienta care a avut un puternic impact atat in viata sa profesionala cat si in practica personala.
In fiecare an, Cosmin calatoreste intensiv ca profesor invitat in cadrul multor festivaluri, cursuri si seminarii internationale, dedicandu-si viata practicii si invataturilor Yoga, asa cum i-au fost transmise de catre maestrii sai, oferind fructele tuturor actiunilor si eforturilor sale spre beneficiul tuturor fiintelor.

Cosmin Iancu este acreditat de Yoga Alliance ca E-RYT 500 (experienced Yoga teacher 500) si YACEP (Continuous Education Provider).

Mai multe informatii despre Cosmin Iancu:
www.cosminyogi.com
www.yogavlc.com
https://www.instagram.com/cosminyogi/
Youtube: Cosmin Yogi

Love to all ♥
~*~*~*~*~*~*~*~*~*
“Yoga is very simple. Everything else is very complicated.” Manju Pattabhi Jois

_______________________________________

Locatie:

Big Fitness, str. Bucegi, nr. 19, Complexul WINMARKT (fost Big), etaj I